Hé pedagogisch medewerker!

Nieuwsgierig, energiek en vol creatieve ideeën? Voor onze splinternieuwe BSO in Bergentheim zijn wij op zoek naar pioniers zoals jij!

Pioniers gezocht!

We zoeken ondernemende pedagogisch medewerkers. Ben jij gedreven met een groot hart voor kinderen met de leeftijd van 4 tot 12 jaar? Kan jij ons BSO team versterken met jouw vrolijkheid, sportiviteit, kookkunsten, creativiteit of een van je andere talenten? Dan zoeken we jou om de BSO op de Casper van Diemerschool samen vorm te geven! Het aantal uur per week ligt tussen de 10 en 26 uur. De werkdagen zijn in overleg.

Wie zijn wij

Mooi hè, die natuurlijke nieuwsgierigheid van een kind! CKO KleurRijk christelijke kinderopvang wil meebewegen met de nieuwsgierigheid en talenten van elk kind. Onze locatie staat in nauwe verbinding met de school en we gaan na de zomervakantie starten. Doe je mee?

Jij hebt een passie voor kids & Jezus

Heb jij een passie voor kinderen én liefde voor Jezus? En ga jij er helemaal voor? Dan pas je helemaal bij ons! Als je ook nog de volgende dingen in je bezit hebt, ben je helemaal binnen!

  • Je kan goed op jezelf reflecteren.
  • Je kan zelfstandig werken.
  • Je hebt goede communicatie vaardigheden.
  • Je bent proactief.
  • Je bent een flexibel type.

En natuurlijk beschik jij over de juiste papieren om in de buitenschoolse opvang te mogen werken.

Wat wij bieden

Jij gaat op een plek werken waar je groepswerk doet en dit afwisselt met organisatorische taken. Want binnen KleurRijk werken we zelforganiserend. Je kunt je ontwikkelen door middel van coaching, opleidingen en een eigen scholingsbudget. Op financieel vlak bieden we je het volgende:

  • Een salaris volgens de CAO kinderopvang. Minimaal € 2.539,- en maximaal € 3.837,- (schaal 6 of 7). Het salaris is gebaseerd op een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en je extra taken.
  • Een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 3%. 
  • Een goede pensioenregeling.

Let’s meet

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op met Eliza Stallinga, 06 – 41 12 65 47 of kijk op onze locatiepagina. Je CV en motivatiebrief mag je mailen naar elizastallinga@kleurrijk.nl of solliciteer via onze website.

Solliciteer direct