Hé pedagogisch medewerker!

Vind jij de natuurlijke nieuwsgierigheid van een kind ook zo mooi?
CKO KleurRijk wil meebewegen met de nieuwsgierigheid en talenten van elk kind, beweeg je mee?

Gezocht 😉
Voor onze locatie De Helmstok in Lelystad zijn wij per direct  op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 15-20 uur per week op de BSO. Je werkt op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13:45 tot 18:30 uur. Eventueel is woensdag ook een optie. Meer uren zijn in overleg mogelijk  door extra te werken in vakanties, VSO en flexibele inzet. Ook een combinatie met KDV kan een mogelijkheid zijn.

Wij De Helmstok
Wij zijn een hecht team dat het welbevinden van elkaar belangrijk vindt. De Helmstok bestaat uit een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Samen met school zijn wij bezig om een IKC te worden. Wat ons typeert is dat wij doorzetters zijn, wij houden van nieuwe uitdagingen en wij zijn gezellig. Wij vinden het belangrijk dat elk kind wordt gezien en wij stellen de veiligheid van de kinderen voorop! Wij zijn een zelfsturend team waarbij iedereen zijn eigen talenten kan uiten en ontwikkelen.

Jij hebt een passie voor kids & Jezus
Heb jij een passie voor kinderen én een liefde voor Jezus? En ga jij er helemaal voor? Dan pas je helemaal bij ons! Als je ook nog de volgende dingen in je bezit hebt, ben je helemaal binnen!

  • Je kan goed op jezelf reflecteren.
  • Je kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent proactief.
  • Je bent een flexibel type.

En natuurlijk beschik jij over die hele mooie papieren om in de kinderopvang te mogen werken.

Wat wij bieden:
Wij bieden jou een plek waar je tof groepswerk doet wat je kan afwisselen met organisatorische taken. Daarnaast geven wij je ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van coaching, opleidingen en een eigen scholingsbudget. Op financieel vlak bieden we je het volgende:

  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 3% en een goede pensioenregeling;
  • Salaris volgens cao kinderopvang; minimaal € 2.489,- en maximaal € 3.762,- (schaal 6 of 7) gebaseerd op een 36-urige werkweek afhankelijk van ervaring en extra taken.

Let’s meet:
Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op met Sharon Groen of kijk op onze locatiepagina. Je CV en motivatiebrief mag je mailen naar dehelmstok@kleurrijk.nl of solliciteer via onze website.

en nu...

Laat van je horen
Neem contact op met
Sharon Groen
E-mail: dehelmstok@kleurrijk.nl
Telefoon: 06 – 34 61 98 71

 

 

 

Solliciteer direct